Clear Choice Proof laboratorioraskaustesti 1 kpl

Tuotenro: 9282853

Kysy tuotetta omasta apteekistasi. Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassamme.

9,50

Raskaustestikasetti istukkahormonin HCG pitoisuuden mittaamiseen virtsasta. Voit tehdä testin jopa 6 päivää ennen kuukautisten väliin jäämistä (eli 5 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää). Raskaustesti tunnistaa 10 mIU/ml  tai suuremman määrän HCG-hormonia virtsassa. Tulos jopa yhdessä minuutissa.

Testin voi tehdä mihin aikaan päivässä tahansa, mutta aamun ensimmäinen virtsa sisältää eniten HCG-hormonia. Testi on kertakäyttöinen.


Käyttö: Ota virtsanäyte puhtaaseen ja kuivaan astiaan. Avaa raskaustestipakkaus, avaa suojapussi ja ota raskaustesti sieltä ulos. Ota pakkauksessa olevaan pipettiin virtsaa ja tiputa kolme kokonaista, ilmakuplatonta tippaa testikasetin pyöreänmuotoiseen koloon. Lue testitulos 10 minuutin sisällä. Vahvasti positiivinen tulos voi näkyä jo minuutissa.


Positiivinen tulos: Vaaleanpunainen viiva kontrollikohdassa C ja testikohdassa T. Negatiivinen tulos: Viiva ainoastaan kontrollikohdassa C. Virheellinen tulos: Ei viivaa kontrollikohdassa C (toista tällöin testi uudella raskaustestillä).

Tutustu pakkausselosteeseen (engl.)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hoitotarvikkeet, Muita tuotteita, Raskaustestit