Uusi

Eternal Youth Collagen kirsikka-sitruuna viinikumi 30 kpl

Tuotenro: 9519504

Kysy tuotetta omasta apteekistasi. Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassamme.

25,90
Hinnanalennukset

Kollageeniviinikumi, ravintolisä. Nivelet*.
30 kpl, 150 g. Sisältää sokereita.

Maistuvat ja pehmeät kollageeniviinikumit päivittäiseen käyttöön. Sisältää tutkittua Fortigel B -kollageenia, glukosamiinia, foolihappoa sekä C- ja E-vitamiinia. Erinomainen vaihtoehto ihmisille, joille on tärkeätä, että kollageenilisä on hyvänmakuinen ja helppo nauttia.

Kollageeni on ihon, lihasten, luuston, nivelien sekä hiusten ja kynsien tärkeä rakenteellinen komponentti. Glukosamiini on orgaaninen yhdiste, jota esiintyy kehossa, kudoksissa ja rustossa. *C-vitamiini edistää normaalia kollageeninmuodostumista ruston ja luuston toimintaa varten. C- ja E-vitamiinit edistävät solujen suojaamista oksidatiiviseslta stressiltä.

Suositeltava vuorokausiannos: 2 viinikumia vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Jos olet raskaana tai imetät, kysy tuotteen käytöstä lääkäriltäsi.

Suositeltava vuorokausiannos 2 viinikumia sisältää/Den rekommenderade dygnsdosen 2 vingummin innehåller:
Sisältö/innehåll 2 viinikumia/vingummin RI*
Kollageeni/kollagen 2000 mg -
Glukosamiinisulfaatti/
glukosaminsulfat 800 mg -
C-vitamiini/vitamin C 80 mg 100 %
E-vitamiini/vitamin E 13,4 mg α-TE (20 IU) 112 %
Foolihappo/folsyra 200 µg 100 %
* Reference intake eli vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Reference intake dvs. referansvärde av det dagliga intaget.

AINESOSAT: Glukoosisiirappi, sokeri, vesi, FORTIGEL® hydrolysoituja kollageenipeptidejä (naudasta), gelatiini, omenapyree, glukosamiinisulfaatti 2KCL (äyriäisistä), sitruunahappo, natriumsorbaatti, C-vitamiini (askorbiinihappo), luontainen väriaine (mustan porkkanan mehutiiviste), luontainen aromi (kirsikka, sitruuna), E-vitamiini (D-alfatokoferyyliasetaatti), foolihappo.

Huom ! Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta (ml. laktoosi), soija, maapähkinä, pähkinä, seesaminsiemen, kaura, kananmuna, kala. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin ainesosalle.

Säilytä kuivassa ja viileässä (+18±3oC) suojassa suoralta auringonvalolta. Parasta ennen ja erä, kts. pakkaus. Alkuperämaa EU. Markkinoija Nutrielixir Oy.