Medrull Wart Patches syylälaastari 16 kpl

Tuotenro: 9282798
6,80
Toimituksen paino: 15 g
1 m = 0,43 €


1 m = 0,43 €

Tehokkaita syylälaastareita tavallisten syylien hoitoon ja poistamiseen. Estävät syylien leviämisen ja minimoivat bakteeri-infektioiden riskiä. Wart Patches syylälaastarit muodostavat erityisen mikroilmaston suojaten hoidettavaa kohtaa ulkoisilta tekijöiltä ja pitäen sen kosteana paranemisprosessin ajan.  Tämä mahdollistaa ihon pehmenemisen ja syylän mekaanisen poistamisen.

Duodecimin Terveyskirjaston mukaan paras tutkimusnäyttö hoitotehosta tavallisiin syyliin on salisyylihappovalmisteilla (kuten Medrull Wart Patches).

Käyttö: Pese kädet huolellisesti ja varmista, että hoidettava kohta on puhdas ja kuiva. Poista suojaava päällys ja laita syylälaastari varovaisesti paikoilleen samalla varmistaen, että se kiinnittyy hyvin. Toista tämä ja vaihda uusi syylälaastari 12 tunnin välein muutaman päivän ajan, jonka jälkeen poista pehmentynyt ihokerros hiomalla. Jatka hoitoa, kunnes syylä häviää.

Medrull Wart Patches sisältää syylää pehmittävänä ja hoitavana aineena 36,5 % salisyylihappoa. Vain tavallisten syylien hoitoon ulkoisesti. Älä käytä tuotetta, jos se on vaurioitunut. Lopeta käyttö, jos se aiheuttaa ihoärsytystä.

Medrull Wart Patches sopii myös lapsille. Jos kyseessä on pieni lapsi, käy näyttämässä syylää lääkärille ja keskustele tuotteen käytöstä.

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Kertakäyttöinen.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

  • Onko Medrull Wart patches -laastareissa salisyylihappo koko laastarin alueella vai vain laastarin keskellä (jos, niin miten suurella alueella)? 
  • Medrull Wart Patches -laastareissa salisyylihappo on koko laastarin alueella. Valmistajan mukaan ei ole haitallista, vaikka hoidon aikana salisyylihappoa voi laastarista kontaminoitua syylää ympäröivälle terveelle iholle.
  • Pakkaus sisältää kahden kokoisia laastareita, joista voi valita syylälle koon mukaisen laastarin.

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Medrull Corn Removal känsälaastari 6 kpl
4,70 (1 kpl = 0,78 €)
Toimituksen paino: 10 g
FinCollagen Active 900 g
67,90 (1 kg = 75,44 €)
Toimituksen paino: 1 024 g
Toimituksen paino: 23 g
Toimituksen paino: 4 g
FinCollagen Active 450 g
39,90 (1 kg = 88,67 €)
Toimituksen paino: 549 g
Toimituksen paino: 11 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hoitotarvikkeet, Muita tuotteita, Syylät