Medrull Wart Patches 16 pcs

Produktnr: 9282798
6,80
Leveransvikt: 15 g
1 m = 0,43 €


1 m = 0,43 €

Wart Patches innehåller 16 st. plåster för att behandla och ta bort vanliga vårtor. Plåstren förhindrar vårtors spridning och minimerar risken av bakterieinfektion.  Wart Patches plåster för vårtor bildar en speciell mikoklimat och skyddar behandlat område från yttre faktor genom att hålla det fuktigt under läkningsprocessen. Detta gör det möjligt för huden att mjukas och att avlägsna vårtan mekaniskt.

Enligt Duodecim Health Library är det bästa forskningsbeviset för effektiviteten av behandlingen för vanliga vårtor på salicylsyrapreparat (som Medrull Wart Patches).

Användning: Tvätta händerna noggrant och se till att behandlat område år rent och torrt. Ta bort skyddande täcke och lägga plåster försiktigt på vårtan och se till att det fäster väl. Upprepa det här och byta ett nytt plåster varje 12 timmar under några dagar, därefter avlägsna mjukat hudlager genom att slipa. Förtsätt behandlingen tills vårtan försvinner.

Wart Patches innehåller som vårta mjukande och läkande ämne salicylsyra 36,5 %. Endast för behandling av vanliga vårtor utvärtes. Använd inte produkten, om den är skadad. Sluta att använda, om den förorsakar hudirritation.

Wart Patches passar även till barn. Om det är fråga om ett litet barn, gå och visa vårtan till doktorn och diskutera om bruket.

CE-märkt medicinteknisk produkt. Engångsbruk.

 

 

 

Kunder som köpte denna produkt köpte också

Medrull Corn Removal plaster 6 pcs
4,70 (1 styck = 0,78 €)
Leveransvikt: 10 g
Leveransvikt: 1 024 g
Medrull Smart Blister Plaster M plaster 6 pcs
6,90 (1 styck = 1,15 €)
Leveransvikt: 23 g
Leveransvikt: 4 g
Leveransvikt: 549 g
Leveransvikt: 11 g

Utforska även dessa kategorier: Vårdprodukter, Andra produkter, Vårtor