FinCollagen Horse 3,6 kg

Référence: 9272117
239,00
Poids du colis: 5 000 g
1 kg = 66,39 €
Remises

1 kg = 66,39 €

 

FinCollagen Horse is a special nutrient for joints of horses for daily use.

Dosage: 25 - 50 g per day.

Mix the daily dose of powder into horse's feed or drink.

FinCollagen Horse is recommended for continous use. The recommend use must not exceeded.

Storage: Store at a dry place lid tightly closed. Keep out of the reach of children.

Ingredients: Hydrolyzed collagen containing bioactive peptides 3,6 kg for horses.

 

FinCollagen Horse -tuotteet sisältävät kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageenia kollageenihydrolysaattimuodossa, josta hevosten ruoansulatuksessa imeytyy aminohappojen lisäksi bioaktiivisia peptidejä, joilla on osoitettu olevan positiivisia vaikutuksia hevosten niveliin.  Stimuloimalla nivelrustoa bioaktiiviset peptidit saavat hevosten nivelten rustosolut (kondrosyytit) tuottamaan uutta nivelrustomatriisia, joka enimmäkseen koostuu kollageenista ja proteoglykaaneista. Ne toimivat puskurina luiden välillä. Tällä täysin uudenlaisella ja luonnollisella vaikutusmekanismilla pyritään vaikuttamaan nivelistä johtuvien liikuntavaikeuksien juurisyihin eikä vain - kuten muut markkinoilla olevat nivelsairauksiin käytettävät tuotteet tekevät - vain lievittämään oireita.
 
Miten tuotetta käytetään? Mittaa hevoselle 25 g - 50 g eli n. 3/4 - 1,5 desilitraa jauhetta ja sekoita se hevosen rehuun tai juomaan. Anna annos joka päivä säännöllisesti. Tuotteen positiiviset vaikutukset tulevat esiin yleensä 2-3 kuukauden kuluessa aloituksesta. Tuotetta voidaan käyttää hevosilla, joilla on niveloireita (nivelrikkoa tai liikuntavammoja), mutta myös terveillä hevosilla päivittäisenä lisäravinteena. Tuote on hevoselle täysin turvallista käyttää, se on myös sallittu aine kilpahevosille.
 
FinCollagen Horse sopii niin kilpahevosille kuin harrastehevosillekin. FinCollagen Horsen sisältävä bioaktiivinen kollageeni noudattaa hevosten kollageenin alkuperälle määrättyä EY-asetusta (annex IV of Regulation (EC) No 999/2001).
 
preview_COLOURBOX4603469   preview_COLOURBOX4603456 
 
FinCollagen Horse sisältää ainoastaan bioaktiivista kollageenia, se ei sisällä mitään muuta ainetta, eli se on lisäaineeton, väriaineeton, laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Se sopii myös niille hevosille, joilla on perussairauksia.
 
 
Ravivalmentaja Kalle Koffert on antanut hevosilleen FinCollagen Horsea joka päivä vuodesta 2015 alkaen. ”Olen tuotteeseen todella tyytyväinen.  FinCollagen Horsen avulla hevoseni pysyvät hyvässä kunnossa.”
 
 
Bioaktiivisesta kollageenista hevosille on äskettäin valmistunut hyvin luotettava kliininen tutkimus:
 

Kahden keskuksen kaksoissokko-tutkimukseen (Specific bioactive collagen peptides as supplement for horses with osteoarthritis: A two-centred study. Dobenecker et al. 2018, Munich Germany) osallistui 38 hevosta, joista puolet sai 25 g tai 50 g bioaktiivista kollageenia (BCP) ja puolet plaseboa (=lumelääkettä) päivittäin 12 viikon ajan. Tutkimuksessa mukana olleet eläinlääkärit suorittivat hevosille ortopedisen tutkimuksen, johon kuului koukistustesti (flexion test), ontumisaste (degree of lameness), kiertokipu, askelpituus ja lentokaari (step length and arc of foot flight) ravissa. Nämä kaikki pisteytettiin tutkimuksen alussa, 6 viikon jälkeen ja 12 viikon jälkeen. Hevosten omistajat arvioivat kyselylomakkeeseen viikoittain oman näkemyksensä hevosten ontumisesta, liikekyvystä ja juoksuhalusta.

Jo 6 viikon käytön jälkeen hevosilla, jotka olivat saaneet päivittäin 50 g bioaktiivista kollageenia (BCP), ontumisaste ja kiertokipu paranivat selvästi (strong effect). 25 g saaneilla vaikutus oli kohtalainen (moderate effect). Vastaavasti hevosten omistajat arvioivat, että 25 tai 50 g bioaktiivista kollageenia saaneilla hevosilla liikekyky ja juoksuhalu paranivat selvästi verrattuna plaseboryhmään, ja ontumisaste parani kohtalaisesti.

Bioaktiivinen kollageeni (BCP) on melko uusi innovaatio, jota ei pidä sekoittaa perinteiseen, kauemmin markkinoilla olleeseen kollageeniin. Hevosille tarkoitetun bioaktiivisen kollageenin toiminta perustuu siihen, että ruoansulatuksessa erittäin pienet kollageenipeptidit (n. 3.000 Daltonia) imeytyvät verenkiertoon ja etenevät ja kertyvät niveliin. Tämä on osoitettu ns. biomarkkereilla. Hevosten nivelissä nämä peptidit stimuloivat ja lisäävät nivelten omaa kollageenintuotantoa, joka voi olla häiriintynyt nivelrikon tai liikevamman johdosta. Lisääntynyt kollageenintuotanto vahvistaa niveliä, vähentää kipua ja estää nivelrustoa raunioittavien entsyymien toimintaa.

 

Vihdin Finnin ratsutila ja eläinlääkintä Oy suosittelee FinCollagen Horsea.

Les clients qui ont acheté ce produit ont aussi commandé

Poids du colis: 15 g
Poids du colis: 549 g
Poids du colis: 1 024 g
Poids du colis: 5 g